Satima pregovarali / Drama u Slavonskom Brodu: Rastrojeni muškarac pucao po stanu pa na policajce u hodniku

Image
Foto: Ilustracija/Patrik Macek/PIXSELL

Iz vatrenog oružja je ispalio kroz ulazna vrata stana više hitaca koji su oštetili zidove hodnika

2.6.2020.
8:50
Ilustracija/Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

U Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu je, nakon zaprimanja kaznene prijave Policijske uprave brodsko-posavske, protiv 40-godišnjaka zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prisilom prema službenoj osobi, provedena dokazna radnja prvog ispitivanja okrivljenika.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik 25. svibnja 2020. u 00,38 sati, nakon dolaska policijskih službenika u hodnik jedne zgrade u Slavonskom Brodu, a po pozivu građana da se čuje pucnjava iz vatrenog oružja u njegovom stanu, počinio navedeno kazneno djelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osnovano se sumnja da je, nakon što su mu se policijski službenici predstavili i rekli mu da zahtijevaju da prestane s pucanjem, iz vatrenog oružja ispalio kroz ulazna vrata stana više hitaca koji su oštetili zidove hodnika i koji su se od njih odbijali.

Time je spriječio postupanje policajaca koji su bili u hodniku i doveo u opasnost njihove živote. Nakon višesatnih pregovora okrivljenik je izašao iz stana te je svladan i uhićen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora, koji je sudac istrage prihvatio i rješenjem mu odredio istražni zatvor.

Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu donijet će rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika, priopćio je DORH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo