Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Preglasno su pričali?

Drama u Čakovcu! Profesor napao učenike, lupao ih po glavi; Ravnatelj: 'Nema strašnih posljedica'

'Koliko znam nema strašnih posljedica, ali situacija zahtjeva ozbiljnu reakciju', tvrdi ravnatelj škole

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/RTL
M.D./ 5.12.2018. u 9:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U srednjoj Tehničkoj školi u Čakovcu profesor F.D. jučer je fizički napao dvojicu učenika. Naime, profesor je jučer oko 17 sati sa sata odlučio istjerati osam učenika iz razreda jer su pričali i ometali nastavu.

Kako za Vijesti.hr opisuju očevici, jednog je učenika, navodno, napao u razredu te ga udario po glavi i odgurnuo u vrata, a drugog je učenika uhvatio na hodniku i odveo ga u svoj kabinet gdje ga je gurnuo u ormar i dva puta lupio po glavi. 

U tom je trenutku, pričaju nam očevici, u kabinet profesora F.D. ušla psihologinja i, tvrde očevici, spriječila veću katastrofu. Zbog cijele situacije morala je intervenirati i policija. 

'Koliko znam nema strašnih posljedica'

Glasnogovornik PU međimurske potvrdio nam je da je policija jučer zaprimila anonimnu prijavu građana vezanu uz ovu situaciju te izašla na teren. "Provjeravamo navode iz prijave. O događaju je upoznat i ravnatelj škole i školski psiholog i oni će poduzeti mjere iz svoje nadležnosti", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ravnatelj škole Dražen Blažeka kazao je za Vijesti.hr kako škola radi na rješavanju ovog incidenta. "Zasad ne mogu reći ništa konkretno dok ne istražimo sve detalje. Nešto se dogodilo, a što točno to još moramo utvrditi. Koliko znam nema strašnih posljedica, ali situacija zahtjeva ozbiljnu reakciju. S informacijama o događaju izaći ćemo nakon što obavimo proceduru prema svim pravilnicima", kazao je. 

M.D./ 5.12.2018. u 9:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba