PRIVEDEN STJEPAN SUČIĆ / Državni tajnik napravio kaos: Policajci ga zatekli u kafiću koji je trebao biti zatvoren, a potom je oštetio vrata u policiji

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

S njim je bio i ravnatelj Memorijalnog centra Domovinskog rata u Vukovaru Krunoslava Šeremet

28.11.2020.
20:10
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Policija je sinoć u ugostiteljskom objektu u Vukovaru privela državnog tajnika u ministarstvu branitelja i prvom čovjeku Ureda za zatočene i nestale u tom ministarstvu Stjepana Sučića i ravnatelja Memorijalnog centra Domovinskog rata u Vukovaru Krunoslava Šeremetu, neslužbeno doznaje Jutarnji list

O tom događaju, u kojem su sudionici kršili mjere Nacionalnog Stožera civilne zaštite u suzbijanju pandemije koronavirusa, Policijska uprava vukovarsko-srijemska izvijestila je bez navođenja identiteta osoba koje su sudjelovale. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"28. studenog oko 00,35 sati, u ugostiteljskom objektu u Vukovaru, Dr. F. Tuđmana, policijski službenici su zatekli nekoliko osoba u konzumiranju pića, a tom prilikom je došlo i do narušavanja javnog reda i mira", stoji u policijskom priopćenju. 

"Naime, prilikom legitimiranja jedne muške osobe, koja je odbijala dati na uvid osobnu iskaznicu, druga muška osoba je negodovala prema policijskim službenicima te narušavala javni red i mir. Kako bi utvrdili njihove identitete policijski službenici su obojicu doveli u službene prostorije policije. S obzirom da je druga muška osoba odbijala poći, doveden je uz uporabu tjelesne snage", objašnjava policija u priopćenju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon obrade, pušteni su iz policijske postaje te zaraditi prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici. 

Jutarnji list neslužbeno doznaje da je državni tajnik Sučić oštetio vrata u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom da je 61-godišnjak prilikom ulaska u službene prostorije svojom radnjom uzrokovao oštećenje inventara, policija će o tome izvijestiti nadležnu instituciju zbog donošenja odluke o postojanju elemenata protupravnosti u njegovom ponašanju", zaključuje Policijska uprava vukovarsko-srijemska. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo