Najnovije informacije / Dug od 417 tisuća eura motiv Luketinog krvavog pohoda na Brodarici?

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Prema najnovijim informacijama Šibenskog portala, radi se o dugovanju od 417 tisuća eura, odnosno sudskoj teretovnici na obiteljsku kuću, pašnjak, voćnjak i vinograd

27.4.2017.
9:51
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo
Image
kamatarenje kao motiv /

Novi detalji trostrukog ubojstva: sin ubijenog bračnog para Luketi je dugovao pozamašnu svotu novaca?

Image
kamatarenje kao motiv /

Novi detalji trostrukog ubojstva: sin ubijenog bračnog para Luketi je dugovao pozamašnu svotu novaca?

Kako smo jučer prenijeli, nagađa se da motiv trostrukog ubojstva u Brodarici leži u činjenici da je sin ubijenog bračnog para Luketi dugovao pozamašnu svotu novaca.

Prema najnovijim informacijama Šibenskog portala, radi se o dugovanju od 417 tisuća eura, odnosno sudskoj teretovnici na obiteljsku kuću, pašnjak, voćnjak i vinograd. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o ovoj temi pročitajte ovdje:

Podsjetimo, hicima su ubijeni supružnici Hakija i Milka Keranović te Ivan Bajić, bivši tjelohranitelj ‘kralja zagrebačkog podzemlja’ Zlatka Bagarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ubojstvo je osumnjičen 59-godišnji Boris Luketa, koji je cijeli život radio kao pomorac, a koji je velik novac posudio supružnicima Keranović, kao i njihovom sinu Kemalu, vlasniku kafića Sunce na brodaričkom Šototajeru. Upravo se Kemal prije nekoliko dana vratio iz Njemačke, pa je pretpostavka da ga je Luketa došao potražiti u obiteljskoj kući.

Priče kruže da su se Luketa i Keranovići godinama sporili na sudu, ali su naposljetku supružnici pristali vansudskim putem vratiti novac Luketi prodajom imanja. No, u jednom trenutku su izigrali dogovor. Naime, on je našao kupce za vrijednu kuću i teren jer je dug trebao biti namiren prodajom. Kupci su došli iz Njemačke, međutim od svega su navodno odustali kad su vidjeli nesređene vlasničke papire koji su trebali biti riješeni u korist Lukete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izvatku iz zemljišnika s Općinskog suda u Šibeniku, koji je javni dokument, vidljivo je da je cijelo imanje opterećeno dugom od 417 tisuća eura koji datira iz 2013. godine. Također, na suvlasnički dio Milke Keranović 2015. godine zabilježena je ovrha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo