OPTUŽBA / Mladić iz Hlapičine na internetu kupovao drogu, stizala mu putem pošte, a on ju pakirao i prodavao

Image
Foto: Thinkstock

Putem ilegalnih inozemnih internetskih stranica u više navrata optuženi je kupovao drogu amfetamin, koja mu je dostavljana putem poštanskih ureda.

8.6.2017.
18:35
Thinkstock
VOYO logo

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je, nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu 20-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, piše E Međimurje.

Okrivljenika se tereti da je od listopada 2015. do. siječnja 2017. godini u Hlapičini, putem ilegalnih inozemnih internetskih stranica u više navrata kupovao drogu amfetamin koja mu je dostavljana putem poštanskih ureda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tereti ga se da je kupljenu drogu vagao i pakirao u kapsule od sto miligrama te ih prodavao konzumentima čime se okoristio za oko 10.000,00 kuna.

Okrivljenika se tereti i da je na isti način kupio deset sjemenki indijske konoplje koje je zasadio u obiteljskoj kući, a šest izniklih mladica presadio je u šumi gdje ih je uzgojio i pripremio za daljnju preprodaju, te da je u obiteljskoj kući držao više od 470 grama droge marihuane - priopćili su iz DORH-a, piše E Međimurje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo