Krađa od 18 tisuća kuna / Dvije 'dame u zrelim godinama' doputovale u splitski City Centar i krale sve pred sobom

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Kako su skinule zaštitu alarm na izlazu nije zvonio, međutim prodavačica je primjetila njihovo sumnjivo kretanje te je odmah obavijestila zaštitarsku službu

28.1.2019.
22:52
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su doputovale iz BiH u Split, 31-godišnja Slađana S. iz Mostara i njezina prijateljica 40-godišnja Nataša R. iz Nevesinja ukrale su iz trgovačkog centra "City Center one" robe u vrijednosti od 17450 kuna, piše Slobodna Dalmacija

Došle su u u taj trgovački centar u subotu oko 18 sati i uputile se odmah prema trgovini Peek&Cloppenburg koja u ponudi ima skuplju robu renomiranih svjetskih marki. S obzirom da nisu išle po jeftinijim dućanima, očigledno su znale što žele ukrasti i gdje to mogu učiniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Slađana S. i Nataša R. uzele su dosta komada odjeće, krenule svaka u svoju kabinu za presvlačenje gdje su s odjeće skinule zaštitu, etikete i cijenu te su odjeću potrpale u svoje torbice i ruksake. Nakon toga izašle su brzo iz trgovine.

Kako su skinule zaštitu alarm na izlazu nije zvonio, međutim prodavačica  je primjetila njihovo sumnjivo kretanje te je odmah obavijestila zaštitarsku službu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je dućan u kojem su krale bio na katu, izgubile su koju minutu više dok nisu izašle iz centra s ukradenom robom. Na parkiralištu su ih dostigli zaštitari koji su zadržali do dolaska policije.

One su u centar ušle u 18h, a zaustavljene su dvadeset minuta kasnije što znači da su u vrlo kratkom roku ukrale odjeću u vrijednosti od 17.450 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su ih uhitili, dovedene su u prostorije Druge policijske postaje gdje je provedena krim-obrada i obje su zaradile kaznene prijave za krađu, a ukradena roba je vraćena. Nakon toga su odvedene pritvorskom nadzorniku, a potom i na ispitivanje na Općinsko državno odvjetništvo, javlja Slobodna Dalmacija.

Istražni sudac odobrio je zahtjev Tužiteljstva da se i jednoj i drugoj oduzmu putne isprave do okončanja postupka te su nakon toga obje puštene na slobodu. Policija nije objavila o kojim je predmetima riječ, već samo ukupnu štetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo