presuda potvrđena / Dvije godine i četiri mjeseca zatvora za pedofila iz Vukovara: sjedeći u autu spuštenih hlača dočekivao djevojčice dok su se vraćale iz škole

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstock

Djevojčice bi dočekivao kada su se vraćale iz škole te, sjedeći u automobilu spušrenih hlača i donjeg rublja, masturbirao gledajući ih

7.12.2017.
15:17
Ilustracija/Thinkstock
VOYO logo

Županijski sud u Vukovaru potvrdio je presudu osiječkog Općinskog suda 35-godišnjaku s područja Vukovara te ga pravomoćno osudio na dvije godine i četiri mjeseca zatvora zbog masturbiranja pred 10 djevojčica mlađih od 15 godina, javlja Glas Slavonije.

Muškarac je pohotu zadovoljvao na području Bilja, Višnjevca, Tenje, Vukovara i Nuštra. Kazna mu je objedinjena za deset kaznenih djela za koje je za svako dobio tri mjeseca zatvora. Pola kazne odslužit će u zatvoru, a drugu polovicu neće izvršiti ukoliko u roku od pet godina ne ponovi kazneno djelo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osuđeni egzibicionist u automobilu parkiranom u blizini škola počeo je masturbirati još 2012. godine. Djevojčice bi dočekivao kada su se vraćale iz škole te, sjedeći u automobilu spuštenih hlača i donjeg rublja, masturbirao gledajući ih. Djevojčice koje je maltretirao u siječnju 2013. godine tada su imale 11 i 14 godina. Isprva je negirao optužbe no neke su ga žrtve prepoznale.

Uhvaćen je i kako masturbira u automobilu u blizini škole u Višnjevcu, a nekim djevojčicama se pritom i obraćao. Jednu je pitao 'Jesi li vidjela ovo?', a druge je pitao za ulicu u kojoj se nalazi. Pritom je imao spušten prozor te su djeca mogla vidjeti kako masturbira, a on ih je uz to gledao, namigivao im i smiješio im se, piše Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo