kontinentalke u akciji / Dvije mlade majke s osmero djece krale po Splitu: Snimile ih kamere obližnje trgovine

Image
Foto: Shutterstock
Image
Foto: Shutterstock

Presudom Općinskog suda u Splitu određen im je i rok kušnje od godine dana te moraju vratiti 200 kuna vlasnici stana

25.9.2019.
14:52
Shutterstock
VOYO logo

Dvije mlade majke ukupno osmero djece došle su iz Bjelovara u Splitu u provalu u kojoj su ukrale 200 kuna za što su osuđene na uvjetne kazne zatvora od po pola godine svaka.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, presudom Općinskog suda u Splitu određen im je i rok kušnje od godine dana te moraju vratiti 200 kuna vlasnici stana na Pojišanu u koji su ušle na silu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Bjelovara su 29-godišnjakinja, majka petoro, i 25-godišnjakinja, majka troje djece, stigle na ljeto prošle godine. Polovicom srpnja su u jutarnjim satima došle do stana u kući na Pojišanu te francuskim ključem i odvijačem slomile cilindar brave ulaznih vrata.

U stanu su našle novčanik iz kojeg su uzele 200 kuna. Kako su ih snimile kamere obližnje trgovine, ubrzo su uhićene i dovedene u Drugu policijsku postaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom postupka napravljeno je vještačenje otisaka prstiju i bioloških tragova što je također priloženo u dokaze protiv njih. Oduzet im je i alat kojim su išle u provale.

U sankciju je uračunato što otprije nisu osuđivane. Osim naknade štete vlasnici stana, optužene moraju platiti i troškove postupka od po 500 kuna svaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo