stravična nesreća kod požege / Dvije osobe poginule u direktnom sudaru s kamionom: 'Imao sam osjećaj da su vozeći prema meni još više ubrzali'

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Tijela poginulih još uvijek su u automobilu, a na mjesto događaja su došli vatrogasci kako bi pomogli u izvlačenju poginulih

24.10.2016.
19:37
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Teška prometna nesreća dogodila se oko 17 u Gučanima, piše Požega.eu. Prema informacijama s mjesta događaja poginule su dvije osobe.

"Kolega koji je prolazio tom cestom došao je maloprije i kaže da je teška nesreća u pitanju i da su dvije osobe na mjestu poginule. Ostali su priklješteni u autu. Treću osobu je odvezla hitna pomoć", za Požega.eu prepričava mještanin Novog Sela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjesto nesreće upućeni su hitna pomoć, policija i vatrogasci. Cesta je zatvorena za promet.

Iz policije je potvrđeno da je došlo do nesreće te da je očevid u tijeku. Prema izjavama mještana kamion bjelovarskih registarskih oznaka s drvima kretao se iz pravca Požege prema Novoj Gradiški. Iz suprotnog je smjera naišao automobil Citroen C Crosser švicarskih registarskih oznaka u kojem su bile tri osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odjednom sam vidio da prelaze na moju stranu. Mislio sam da me netko pozna i htio se našaliti. Imao sam osjećaj da su vozeći prema meni još više ubrzali. Zabili su se direktno u mene", rekao je vidno šokiran vozač kamiona iz Đakova koji je prošao bez ozljeda. Automobil je odbačen u jedan, a kamion u drugi putni kanal.

Tijela poginulih još uvijek su u automobilu, a na mjesto događaja su došli vatrogasci kako bi pomogli u izvlačenju poginulih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo