kod tulovih greda / Dvojica mladića sletjela u provaliju od 60 metara na Velebitu: Planinari vidjeli kako ispadaju iza auta!

Image
Foto: HGSS Zadar/Facebook

Vozilo je bilo totalno uništeno i pravo je čudo da su mladići iz automobila preživjeli

29.11.2020.
13:15
HGSS Zadar/Facebook
VOYO logo

Dvije osobe ozlijeđene su u prometnoj nesreći na Velebitu kod Tulovih greda gdje je u subotu oko 13.45 sati osobni automobil sletio u provaliju duboku 60 metara.

Tijekom pada automobil se kotrljao i dvije osobe su ispale iz njega. Vozač (23) je zadobio teške, a putnik (23) lakše tjelesne ozlijede, piše Zadarski.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadarska stanica HGSS u 14:20 je dobila dojavu planinara na dežurni telefon koji su spuštajući se Majstorskom cestom kod Tulovih Greda na Velebitu svjedočili izlijetanju vozila ispred njih s ceste.

"Dvije osobe ispale su iz vozila koje je okrećući se završilo daleko od prometnice na padini totalno uništeno. Pozvali su hitnu medicinsku pomoć, ali i HGSS ako djelatnici hitne ne budu mogli transportirati unesrećene do ceste. Devet spašavatelja krenulo je u pomoć za dva vozila iz Zadra, a jedan se našao u blizini sa svojim vozilom te se odmah po pozivu uputio na mjesto nesreće. Srećom djelatnici HMP uspjeli su doći do oba unesrećena i prevesti ih u bolnicu na daljnju obradu" objavio je zadarski HGSS na svojim FB stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz zadarske policije kažu da je osobni automobil zagrebačkih tablica vozio makadamskom cestom DC-547 iz smjera Sv. Roka prema Obrovcu. Dolaskom do zavoja, zbog neprilagođene brzine, vozač je izgubio nadzor nad upravljačem, automobil je udario u kameni rubnik, a potom je sletio s ceste u provaliju duboku 60 metara. U padu su vozač i putnik ispali iz auta. Pravo je čudo da su oboje preživjeli pad. Obojica su hitno prebačena u zadarsku bolnicu, a vozač s težim ozljedama izvan je životne opasnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo