POLICIJA UPOZORAVA! / Dvojica muškaraca prevarila 87-godišnjakinju: Iskoristili su trik o prodaji zlatnog lančića...

Image
Foto: Milan Šabić/Pixsell

Brinite o svojoj imovini i svom novcu i nemojte ga davati nepoznatim osobama, poručuju iz policije

20.5.2022.
14:31
Milan Šabić/Pixsell
VOYO logo

Dvojica muškaraca prevarili su 87-godišnjakinju u Labinu za nekoliko tisuća kuna. Naime, jedan od njih joj je ponudio na prodaju ogrlicu koja nalikuje na zlato. Nakon što ju ona nije htjela kupiti, došao je drugi muškarac i glumio da je zainteresiran za kupnju. Zamolio ju je da mu posudi nekoliko tisuća kuna kako bi je mogao kupiti jer se "prodavaču" žurilo i nije mogao čekati. Ona je to i učinila a kada je shvatila što se dogodilo slučaj je prijavila policiju.

Policijska uprava istarska upozorava građane, pogotovo one starije dobi, da budu oprezni kako ne bi postali žrtve kaznenih djela. Ako vam na ulici pristupe nepoznate osobe i nude vam na prodaju nakit ili druge predmete, postoji mogućnost da se radi o prevarantima i da nakit nije pravi te da je proizvod slabije kvalitete i manje vrijednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brinite o svojoj imovini i svom novcu i nemojte ga davati nepoznatim osobama, bez obzira koliko njihova priča zvučala uvjerljivo. Radije nazovite člana obitelji, prijatelja ili drugu osobu od povjerenja i pitajte za savjet. Ako niste sigurni radi li se o prijevari, uvijek se s povjerenjem možete obratiti policiji na broj 192, poručili su iz PU istarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo