U TRAJANJU OD MJESEC DANA / Dvojici napadača koji su premlatili zaštitara zagrebačkog casina određen istražni zatvor

Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Spomenuti trojac je stigao u automat klub nakon 4 sata ujutro

5.9.2022.
18:15
Sandra Simunovic/PIXSELL
VOYO logo

Sudac istraže Županijskog suda u Zagrebu odredio je istražni zatvor trojici napadača koji su brutalno pretukli zaštitara na njegovom radnom mjestu u kasinu na zagrebačkoj Savici, piše Index.

Naime, policija je danas dovršila kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom (A.B.) i godinu starijim mladićem (M.P.) zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede s posljedicom smrti. U društvu mladića bio je i 34-godišnjak (T.K.) koji je s njima bio u društvu, ali nije sudjelovao u sukobu te je zasad prošao bez ikakve prijave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Index piše i da su dvojica kojima je određen istražni zatvor pripadnici navijačke skupine Bad Blue Boys, a prilikom privođenjima ispitivanje u prostorije Županijskog državnog odvjetništva dočekali su njihovi prijatelji koji su jednom od njih povikivali "Ari, di si?". "Ari" im je uzvratio osmijehom i podignuo u zrak ruke u lisicama kako bi ih pozdravio.

Spomenuti trojac je stigao u automat klub nakon 4 sata ujutro. Svi su, piše Index, bili vidno alkoholizirani. Nakon što Zanatić nije dozvolio A.B. da unese reklamu iz prednjeg prostora kazina došlo je do razmirica. Nakon što je pokušao ući u prostoriju s blagajnom, zaštitar ga je pokušao izbaciti. Potom su sva trojica sjela za rulet, a samo je igrao T.K. U jednom trenutku je A.B. krenuo u prostor dozvoljen samo zaposlenicima gdje se nalazi i blagajna. Tada su se zaštitar i A.B. počeli naguravati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je mladić A.B. divljački napao zaštitara, a pridružio mu se M.P. Svom snagom su ga udarali rukama i nogama po glavi i tijelu. Njihov desetak godina stariji kolega to je promatrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo