horor u strugama / Dvostruko ubojstvo u Zagrebu: Policija traga za nećakom ubijene Marice?

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Neslužbeno se doznaje da je riječ o nećaku ubijene Marice koji je otprije poznat policiji i sudstvu zbog pljačke zlatnine vrijedne tri milijuna kuna

26.11.2018.
14:41
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebačka policija intenzivno rasvjetljava dvostruko ubojstvo u zagrebačkom naselju Struge gdje su u subotu prijepodne pronađena mrtva tijela ubijene 77-godišnje Marica Minković i njenog posinka 51-godišnjeg Siniše Minković, no službenih informacija još uvijek nema, dok se neslužbeno doznaje da policija želi razgovarati rođakom ubijenih koji se trenutno nalazi u Srbiji, a otprije je poznat policiji zbog pljačke zlatarnice.

Iako nema službenih informacija mediji donose niz detalja o ubojstvu – od podatka da je ubojstvo počinjeno nožem, do tvrdnje da se policija u nedjelju kasno poslijepodne vratila u Struge, kako bi pretražila susjedni stan u istoj kući gdje se dogodilo ubojstvo. U susjednom stanu živi 36-godišnji rođak ubijenih za kojega se sumnja da bi mogao biti povezan sa zločinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno se doznaje da je riječ o nećaku ubijene Marice koji je otprije poznat policiji i sudstvu zbog pljačke zlatnine vrijedne tri milijuna kuna iz  zagrebačke poslovnice Zlatarne Celje koju je počinio 2010. s još trojicom muškaraca. Za to kazneno djelo odslužio je šestogodišnju zatvorsku kaznu.

Mrtva tijela pronađena su u subotu oko 12,50 sati u kući na adresi Struge 34, a policija je nakon obavljenog očevida potvrdila da je riječ o dvostrukom ubojstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji su nagađali da bi motiv ubojstva mogao biti ušteđevina koju je ubijena Marica Minković imala od pokojnog supruga te novac od prodaje obiteljske kuće na Kajzerici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo