TEŠKA NESREĆA / Eksplozija plinske boce u Šibeniku: muškarac zadobio ozlijede opasne po život

Image
Foto: PIXSELL/ilustracija

Eksplozija je u kući 66-godišnjaka napravila štetu procijenjenu na nekoliko tisuća kuna

26.6.2017.
11:54
PIXSELL/ilustracija
VOYO logo

Muškarac star 44 godine, koji je jučer teško ozlijeđen u eksploziji plinske boce u kvartu Mandalina u Šibeniku, prevezen je na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar (KBC) Split, a zadobio je po život opasne ozlijede, izvijestili su u ponedjeljak iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Eksplozija se dogodila u nedjelju nešto prije 13 sati u kući 66-godišnjaka koji je pritom zadobio lakše ozljede. Očevidom u obiteljskoj kući u Ulici Milice i Turka utvrđeno je da se eksplozija dogodila u prizemlju, sa zapadne strane kuće gdje se nalazi kuhinja. U trenutku dok je plinski štednjak bio uključen, iz boce je istjecao plin koji je u dodiru s otvorenim plamenom eksplodirao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od siline udara nastala su oštećenja i na susjednoj kući u vlasništvu 55-godišnjakinje. Eksplozija je u kući 66-godišnjaka napravila štetu procijenjenu na nekoliko tisuća kuna, a policija će o svemu izvijestiti šibensko Općinsko državno odvjetništvo.

U intervenciji su sudjelovala tri pripadnika Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Šibenik s jednim vozilom, te ekipa Hitne pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo