DETALJI NESREĆE / Filipinac se kamionom zabio u automobil, na mjestu događaja smrtno stradao 37-godišnji vozač

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL /Ilustracija

U prometnoj nesreći vozač osobnog automobila smrtno je stradao dok su vozač teretnog vozila i 31-godišnja suvozačica iz osobnog automobila lakše ozlijeđeni

23.7.2022.
12:53
Hrvoje Jelavic/PIXSELL /Ilustracija
VOYO logo

Jučer u prometnoj nesreći u mjestu Hrastje poginula je jedna osoba. Policija je danas objavila detalje o nesreći.

"U petak oko 14 sati, u mjestu Hrastje, 37-godišnji državljanin Filipina upravljao je teretnim automobilom marke varaždinskih registarskih oznaka vukući priključno vozilo slovenskih nacionalnih registarskih oznaka, kolnikom državne ceste DC3 u smjeru sjevera. Dolaskom do kućnog broja 1, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake iz kojeg razloga je vozilom prešao na lijevu stranu kolnika. Tom je prilikom naletio na osobni automobil marke Volkswagen sisačkih registarskih oznaka kojim je prije stjecanja prava na upravljanje vozilima B kategorije upravljao 37-godišnjak, a koji se kretao iz suprotnog smjera u smjeru juga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon naleta, osobni automobil zarotirao se ulijevo te sletio van kolnika u cestovni jarak dok se teretno vozilo prevrnulo na bok. U prometnoj nesreći vozač osobnog automobila smrtno je stradao dok su vozač teretnog vozila i 31-godišnja suvozačica iz osobnog automobila lakše ozlijeđeni. Liječnička pomoć pružena im je u Kliničkoj bolnici Dubrava.

U vremenu od 14.15 do 20.45 sati promet državnom cestom DC3 je bio obustavljen te se odvijao obilaznim pravcima", navodi se u priopćenju PU zagrebačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo