zločin na savici / FOTO Zaštitar brutalno premlaćen, umro u bolnici. Svjedoci: 'Bilo je puno krvi, strašno je izgledalo'

Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Policija traga za počiniteljima zločina

3.9.2022.
12:05
Sandra Simunovic/PIXSELL
VOYO logo

Zaštitar automat kluba u Lastovskoj ulici u Zagrebu preminuo je nakon što su ga na smrt pretukli muškarci s kojima se jutros sukobio na radnom mjestu. Kako je objavila policija, nepoznati počinitelji prvo su se posvađali sa zaštitarom, a onda su ga i fizički napali, a sve se događalo u poslovnici igara na sreću oko 5 sati. Napadači su pobjegli, a zaštitar je od zadobivenih ozljeda umro u KBC-u Zagreb.

"Bila su dvojica. Svađali su se i on je njih istukao i istjerao van. Kad se zaštitar okrenuo oni su nasrnuli na njega i udarali su ga. Pao je na pod, udario glavom u rinzol i umro na putu do bolnice", rekao je jedan od susjeda za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je tu puno krvi. Strašno je izgledalo", rekli su iz susjedstva.

Jutarnji list doznaje kako je riječ o pasioniranim ovisnicima o kocki, navodno s područja Ferenščice, koji u taj klub svraćaju često. Uslijedio je veći gubitak novca na kocki zbog čega su počeli negodovati, a ubrzo su počeli praviti nered u prostoru kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaštitar H.M. (35) odmah je intervenirao i pokušao smiriti situaciju, a kako su dvojica gostiju ustrajala u divljanju, pokušao ih je izbaciti van kluba.

"Jednog je izvukao van pred ulaz, a drugi je opirući se izvlačenju udario zaštitara nečim po glavi. On je u padu udario glavom o rub stepenicu uz sam pločnik i krv mu je strahovito počela liptjeti uz glave. Strašne su to bile scene. Sve je snimio videonadzor tako da se svi nadamo otkivanju počinitelja", rekao je svjedok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

zaštitar automat kluba nasmrt pretučen

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo