Službeno se oglasili iz kluba / FOTO Nogometaš Slaven Belupa nije napao već je napadnut šipkom. Pogledajte kako izgleda!

Image
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell/NK Slaven Belupo

'Nakon neopravdanog medijskog linča mogli smo pročitati izrazito ružne komentare na račun našega igrača'

27.9.2019.
13:40
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell/NK Slaven Belupo
VOYO logo

Jedan od najboljih Slavenovih nogometaša Muzafer Ejupi (31) uhićen je u srijedu nakon tučnjave u središtu Koprivnice. Ejupi i njegov neimenovani prijatelj i šogor (32) potukli su se s 53-godišnjim muškarcem iz Koprivnice koji je s teškim ozljedama završio u bolnici.

Policija je u službenom izvješću navela i da su Ejupi i njegov šogor zadobili lakše ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Šokantne fotografije: Slaven Belupo objavio kako izgleda njihov pretučeni nogometaš

Image

Šokantne fotografije: Slaven Belupo objavio kako izgleda njihov pretučeni nogometaš

Povodom tog događaja oglasio se i NK Slaven Belupo na svojim službenim stranicama.

'Naš igrač Muzafer Ejupi nalazi se na kućnoj njezi, u svom domu u Koprivnici te se oporavlja od teškog fizičkog napada i pretrpljenih 'lakših fizičkih ozljeda' koje je doživio prije dva dana. O kakvim 'lakšim' ozljedama se radi možemo vidjeti na priloženim fotografijama. Muzi želimo brz oporavak sa što manje posljedica i što brži povratak u našu svlačionicu i na 'zelene travnjake' kako bismo zajedno ostvarivali što bolje rezultate. Također, željeli bismo ovim putem apelirati na sve hrvatske medije da objektivno i, prije svega, odgovorno informiraju javnost. Ne samo u ovom slučaju Muzafera Ejupija već u svim slučajevima općenito kada se u javnost izlazi s nedovoljno provjerenim informacijama. Nakon jučerašnjeg neopravdanog medijskog linča mogli smo pročitati izrazito ružne komentare na račun našeg igrača koje su čitali, kako njegova obitelj, prijatelji i poznanici, tako i on sam nakon doživljenog teškog napada. Razumijemo da je medijima u današnje vrijeme zanimljivija vijest o 'poznatom nogometašu', nego o 'običnoj osobi s ulice', ali ne razumijemo žutilo i okrivljavanje bilo kojeg pojedinca prije ijedne službene informacije i prije nego što je istraga dovršena. Konstantno stvaranje negativne klime i generaliziranje o 'umišljenim nogometašima', 'nepotrebnim stranim državljanima u Hrvatskoj' i mnogih drugih te vrste nije korektno prema nikome, naprotiv!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muzo, vrati nam se što prije!', navedeno je u priopćenju.

A službeno priopćenje su poslali danas i iz Policijske uprave koprivničko-križevačke u kojem stoji kako su policijski službenici Policijske postaje Koprivnica provodili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim i 31-godišnjim državljaninom Sjeverne Makedonije vezano uz okolnosti sukoba u Koprivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poduzetim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je u srijedu 25. rujna oko 19.40 sati u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića na parkiralištu nakon verbalnog sukoba 53-godišnjak s koprivničkog područja metalnom šipkom udario u predjelu glave 31-godišnjeg državljanina Sjeverne Makedonije, a potom zadao nekoliko udaraca šipkom po tijelu osumnjičenom 32-godišnjaku. Postupajući u nužnoj obrani, osumnjičeni 32- godišnjak je uzeo metalnu šipku od 53-godišnjaka te mu zadao udarce po glavi i tijelu. U fizičkom sukobu teške tjelesne ozljede zadobio je 53-godišnjak, dok su 31 i 32-godišnjak lakše ozlijeđeni.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela  teške tjelesne ozljede protiv osumnjičenog 32-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, dok se o okolnostima događaja provodi daljnje kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo