uništavanje u bjelovaru / FOTO Nosi krunicu oko vrata i oštećuje nadgrobne spomenike: Policija traga za ovom 'junačinom' i moli za pomoć

Image
Foto: MUP

Utvrđeno je da se radi o mlađoj muškoj osobi starosti od 20 do 25 godina visine oko 180 cm, vitke građe, odjeven u plavu trenirku sa tamnijom šilt kapom

19.7.2018.
16:31
MUP
VOYO logo

Policijska postaja Bjelovar provodi kriminalističko istraživanje kaznenog djela „Povreda mira pokojnika“ s ciljem identifikacije nepoznate muške osobe koja je u srijedu 11. srpnja, u poslijepodnevnim satima, na gradskom groblju Svetog Andrije, u Ulici Josipa Jelačića u Bjelovaru, oštetila više nadgrobnih spomenika.

Prema prikupljenih saznanjima, utvrđeno je da se radi o mlađoj muškoj osobi starosti od 20 do 25 godina visine oko 180 cm, vitke građe, odjeven u plavu trenirku sa tamnijom šilt kapom na glavi i manjim ruksakom na leđima. Za istoga je specifično da oko vrata ima vidljivo istaknutu krunicu i pleteni lančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: MUP
Image
Foto: MUP

Uništava spomenike na bjelovarskom groblju

Mole građane da ukoliko raspolažu sa korisnim informacijama koje bi doprinijele utvrđivanju identiteta nepoznatog počinitelja, iste dojave na telefon 192 ili osobno u Policijsku postaju Bjelovar.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo