Zmije smještene u Zoološki vrt / FOTO Šok u centru Zagreba: U stanu imao 'lude' gljive, zmije otrovnice i epruvetu sa zmijskim otrovom

Image
Foto: PUZ
Image
Foto: PUZ

Izuzete su zmije, jedan gušter i epruveta s tekućinom za koju se sumnja da je zmijski otrov

30.3.2019.
13:38
PUZ
VOYO logo

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine marihuane, gljiva koje sadrže psihoaktivnu tvar psilocibin i droge MDMA koju je potom skrivao i prepakiravao u stanu na području Centra, a poto je preprodavao na ilegalnom tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Zmije otrovnice čuvale 'lude' gljive u centru Zagreba

Pretragom stana pronađeno je ukupno 398,2 grama marihuane pakirane u dvije staklenke i tri paketića, 404 grama sušenih gljiva pakiranih u dvije plastične kutije, 25 grama ekstrakta konoplje pakirano u tri plastične kutijice, jedna tableta MDMA i 0,2 grama MDMA pakirano u jednu plastičnu vrećicu, dvije ručno motane cigarete ispunjene smjesom duhana i marihuane, tri digitalne vage za precizno mjerenje mase s tragovima droge te 190 komada prozirnih vrećica s patent zatvaračem, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Policajci su u stanu pronašli i dvije zmije otrovnice, te ih je, pod nadzorom viših veterinarskih inspektorica, izuzeo voditelj terenske službe skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba i zoolog zoološkog vrta.

Uz otrovnice, izuzete su i dvije neotrovne zmije, jedan gušter, dvije inzulinske šprice i jedna epruveta ispunjena tekućinom za koju se sumnja da je zmijski otrov, a brigu o navedenome je preuzeo zoolog zoološkog vrta te se nalaze u karantenskim uvjetima. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo