Jeste li ih vidjeli? / FOTO U tjedan dana nestalo petero maloljetnika, najmlađa ima samo 14 godina

Image
Foto: nestali.hr

Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom drugom informacijom koja bi mogla pomoći u potrazi javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr

5.8.2018.
13:56
nestali.hr
VOYO logo

U proteklih tjedan dana u Hrvatskoj nestalo je petero maloljetnika. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom drugom informacijom koja bi mogla pomoći u potrazi javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Magdalena Došlić (14)
Djevojka je visoka 160 cm i nosi cipele broj 37. Ima kestenjasti kosu i kestenjaste oči te je okruglog lica, a nos i uši su joj srednje veličine i ima piercing na desnom uhu. Srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bila je odjevena u duge plave traperice i majicu kratkih rukava. Magdalena je nestala 28. srpnja udaljivši se iz obiteljske kuće u Banićevcu, a nestanak se vodi u PU brodsko-posavskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelenić Paolo (15)

Visok je 170 cm, ima crnu kosu, smeđe oči te je ovalnog lica. Srednje je tjelesne građe. Nestao je 1. kolovoza u Zadru, a u trenutku nestanka bio je odjeven u žutu majicu, kratke, tamnosive hlače i crne tenisice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivana Kaurin (15)

Visoka je 17 cm, ima smeđe oči i smeđu kosu te je jače tjelesne građe. Nestala je 31. svibnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu. U trenutku nestanka nosila je bijelu majicu kratkih rukava s otvorenim leđima, plave traperice poderanih koljena i bijele tenisice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Lovašen (15)

Visok je 170 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči. Nestao je 2. kolovoza udaljivši se s adrese u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramajana Azra Abaz (16)
Visoka je 175 cm, ima crnu kosu i smeđe oči. Nestala je 2. kolovoza, udaljivši se s adrese u Bedekovčini. U trenutku nestanka bila je odjevena u ružičastu majicu, zeleni gornji dio trenirke i crne kratke hlače.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo