ubijen 26-godišnjak / FOTO Ubojstvo na Zrću udarna vijest britanskih tabloida, lokalci ustvrdili: 'Ovo je loše za turizam'

Image
Foto: Dino Stanin/Pixsell / Screenshot

Britanski mediji raspisali su se o ovom stravičnom događaju, navodeći kako se sve odvilo ispred kluba, 'pionira klupske scene na Zrću'

27.6.2018.
16:13
Dino Stanin/Pixsell / Screenshot
VOYO logo

Ispred noćnog kluba na plaži Zrće na otoku Pagu u srijedu rano ujutro napadnuto je više stranih državljana od kojih je jedan ubijen, 26-godišnji državljanin Velike Britanije, a još su dva ozlijeđena, jedan lakše, drugi teže, dok se u policijskim prostorijama trenutno nalazi više osoba povezanih s ovim događajem. Kako 24sata doznaju iz izvora bliskih istrazi, ubojica je još na otoku i policija se nada kako će ga tamo i uhititi.

U isto vrijeme, britanski mediji raspisali su se o ovom stravičnom događaju, navodeći kako se sve odvilo ispred kluba, "pionira klupske scene na Zrću". Tako su ovaj slučaj pokrili svi britanski tabloidi, među kojima su Daily Star, The Sun i Daily Mail

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Daily Star vijest o ubojstvu prenio kao udarnu. Naveli su  izjavu glasnogovornika iz Ministarstva vanjskih poslova koji kaže "da osoblje britanskog veleposlanstva u Zagrebu nudi podršku obitelji ubijenog Britanca". Također navode i da su članovi britanskog veleposlanstva osim s obitelji u kontaktu i s policijom i hrvatskim državnim odvjetnikom, te da surađuju kako god mogu.

Image

Na plaži Zrće ubijen britanski državljanin

Image

Na plaži Zrće ubijen britanski državljanin

The Sun, osim izvještavanja o ubojstvu i očevidu, prenosi i izjave lokalnog konobara o tome da "ovo nije dobra reklama za turizam" i da se nada "da će policija brzo riješiti slučaj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako Daily Mail u svom standardnom širokom izvještaju s fotografijama i više izvora piše o ubojstvu i istrazi, ali i tome da se klub Kalypso pred kojim se sve dogodilo, na svojoj web stranici predstavlja kao "pionir klupske scene na Zrću" kojeg posjećuju brojni partijaneri iz cijelog svijeta.

Podsjetimo, prema najnovijim saznanjima ubojicu su snimile nadzorne kamere i vjerojatno je riječ o britanskom državljaninu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo