uživo iz šibenika / Glasnogovornik šibenske policije: 'Ubojica i ubijeni imali su poslovni odnos koji je bio opterećen dugovima i problemima'

Za sada koliko imamo informaciju sumnjamo na jednu osobu te sumnjamo da su ubojstva povezana i sve provjeravamo", rekao je Pavić

30.1.2021.
18:42
VOYO logo

Četiri osobe ubijene su na šibenskom području. U Vodicama je, usred bijela dana iz automatskog oružja u klasičnoj likvidaciji ubijen muškarac, a kako doznajemo riječ je o poznatom šibenskom poduzetniku i izvršnom direktoru jednog trgovačkog lanca.

Policija još uvijek obavlja očevid, a za sada je kratko izvijestila o pronalasku mrtve osobe u izrešetanom automobilu parkiranom uz cestu, ispred supermarketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do pucnjave je došlo i u šibenskim Ražinama. Policija je dobila dojavu o pronalasku tri ubijene osobe, dva muškarca i jedne žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Još se ne zna jesu li ti događaji povezani, spekulira se da je upravo tako. Na cestama Šibensko-kninske županije su policijski punktovi i duge cijevi.

O cijelo slučaju za RTL danas govori Šime Pavić, glasnogovornik šibenske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za sada koliko imamo informaciju sumnjamo na jednu osobu te sumnjamo da su ubojstva povezana i sve provjeravamo", rekao je Pavić. 

Image
važna obavijest /

Policija upozorava: 'Ako vidite sivu Škodu KAROQ, ne prilazite. Odmah nas zovite. Počinitelj nije mrtav'

Image
važna obavijest /

Policija upozorava: 'Ako vidite sivu Škodu KAROQ, ne prilazite. Odmah nas zovite. Počinitelj nije mrtav'

Naglasio je: "Sumnjamo da je počinitelj u vozilu Škoda KAROQ, registarskih oznaka ŠI-959-HF te pozivamo javnost da javi policiji na 192 ako imaju kakva saznanja i da budu oprezni i ne približavaju se tom vozilu ako ga uoče, nego da jave policiji, a mi ćemo poduzeti sve radnje i mjere".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poduzimamo sve radnje da ga čim prije dovedemo u prostorije policije i građani mogu biti mirni. Osnovan je Stožer koji upravlja mjerama i radnjama koje se događaju na terenu. Očevid još traje, a motive i sve ostalo će potvrdi kriminalističko istraživanje. Možemo za sada reći da su ubojica i ubijeni imali poslovni odnos koji je bio opterećen dugovima i problemima, ali svi detalji će se znati kad završi kriminalističko istraživanje", naglasio je Pavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo