ukinuta presuda / 'Glasovi su mi rekli da ubijem': 25-godišnjaku iz Dramlja opet će se suditi za ubojstvo djevojke?

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Iz Vrhovnog suda je, koliko se može saznati, odaslano rješenje kojim se Kulišeku produžuje pritvor, odnosno istražni zatvor, a istodobno se u njemu navodi da je presuda ukinuta

29.3.2018.
8:39
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Dini Kulišeku, 25-godišnjaku iz Dramlja – nepravomoćno osuđenom na 38 godina zatvora zbog stravičnog zločina u zgradi u crikveničkoj Ulici kralja Tomislava, ubojstva 22-godišnjeg Ivana Jagodića i pokušaj ubojstva njegove djevojke, tada 19-godišnje Meriem Demo, kojima je nožem zadao ukupno 60-ak ubodnih i reznih rana – sudit će se ponovo, javlja Novi list.

Neslužbene informacije Novog lista, naime, kazuju da je Vrhovni sud ukinuo presudu riječkog Županijskog suda kojom je lani u lipnju Kulišek osuđen na jednu od najvećih zatvorskih kazni ikad izrečenih u Rijeci, zbog zločina što se u Crikvenici dogodio u srpnju 2014. godine. Informacija o ukidanju presude nije službena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Vrhovnog suda je, koliko se može saznati, odaslano rješenje kojim se Kulišeku produžuje pritvor, odnosno istražni zatvor, a istodobno se u njemu navodi da je presuda ukinuta.

No, zasad nema popratnih obrazloženja i nisu poznati razlozi zbog kojih je presuda ukinuta. Nije poznato ni da li će se novo suđenje odvijati pred istim sudskim vijećem ili ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo