Za novac / Gnjusno! Majka iz Bjelovara pedofilu slala gole fotografije i videozapise svoje 10-godišnje kćeri

Image
Foto: Shutterstock

Facebook je pribavio identifikacijske podatke i cjelokupan sadržaj komunikacije između profila kojima su se koristili

25.2.2021.
13:37
Shutterstock
VOYO logo

Županijsko državno odvjetništvo protiv podignulo je optužnicu protiv 38-godišnjakinje iz Bjelovara i 55-godišnjaka s područja Koprivnice.

Sumnja se da je 55-godišnjak u svibnju i studenom 2019. godine, u cilju zadovoljenja spolnog nagona, putem Facebooka, koristeći različite profile, zatražio od 38-godišnjakinje da mu pošalje sliku i videosnimku 10-godišnje kćeri bez odjeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona mu je doista messengerom poslala fotografiju i video "na kojima su bili vidljivi obnaženi intimni dijelovi tijela djeteta", čime su počinjena kaznena djela iskorištavanja djece za pornografiju, piše portal Danica.hr.

Županijsko državno odvjetništvo zatražilo je međunarodnu pravnu pomoć SAD-a, tražeći od Facebooka pribavljanje identifikacijskih podataka i cjelokupan sadržaj komunikacije između profila kojima su se koristili optuženi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kako je Facebook na koncu odgovorio na taj zahtjev te se ispostavilo kako postoji više snimaka gole djevojčice, a ne samo jedna. Sumnja se i kako je majka naplaćivala te snimke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo