Makljaža u Novom Zagrebu / Gostu lokala pucao u vrat i nanio mu otvorenu ranu, zrno se odbilo i drugog gosta pogodilo u nogu

Image

Prije nego što je pucao u muškarca koji je ležao na pod, osumnjičeni ga je s prijateljima 'cipelario'

27.2.2019.
8:19
VOYO logo

Policijski službenici policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom radi osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju i teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti.

Naime, 7. prosinca 2018. godine oko 21.40 sati, u ugostiteljskom objektu u Novom Zagrebu izbila je svađa između 51-godišnjaka i osumnjičenog jer ga je 51-godišnjak upozorio na ponašanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni je bacao kovanice na pod i vrijeđao zaposlenicu.  Uslijed svađe su se njih dvojica i fizički sukobili, a u pomoć osumnjičenom su pritekla još dvojica nepoznatih muškaraca koji su do tog trenutka bili u njegovom društvu.

51-godišnjaka su srušili na pod ispred šanka i nastavili ga 'cipelariti' dok je bio na podu. Zadali su mu više udaraca po glavi i tijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ni to im nije bilo dovoljno pa je osumnjičeni, izvadio pištolj koji je imao za pasom i u namjeri da ubije 51-godišnjaka koji je ležao na podu, ispalio hitac u smjeru njegove glave.

Zrno je 51-godišnjaka pogodilo u vrat nanijevši mu prostrijelnu i otvorenu ranu vrata. Zrno je nastavilo putanju, odbilo se od pod i u nogu pogodilo 48-godišnjaka koji se također kao gost nalazio u prostoru ugostiteljskog objekta, pri tome mu nanijevši površinsku ranu potkoljenice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni 47-godišnjak je potom napustio lokal.

Stradalima je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je nadležnom državnom odvjetništvu.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo