slučaj riješen / Grafite 'četiri S' u Slavonskoj ulici u Vukovaru ispisivala su djeca

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je za oštećenja ispisivanjem neprimjerenih grafita lak sprejom odgovorno dvoje djece

24.3.2021.
11:31
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Neprimjerne grafite u vukovarskom Borovu naselju ispisala su djeca, odnosno dvojica 15-godišnjaka, priopćila je u srijedu vukovarsko-srijemska policija dodajući da su o tome obavijestili Općinsko državno odvjetništvu u Vukovaru.

Iz policije navode kako su vukovarski policajci dovršili kriminalističko istraživanje oštećenja fasade obiteljske kuće 22-godišnjaka u Slavonskoj ulici u vukovarskoj gradskoj četvrti Borovo naselje, kao i njegovog osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka, a koje je taj Vukovarac policiji prijavio 19. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je za navedena oštećenja ispisivanjem neprimjerenih grafita lak sprejom odgovorno dvoje djece, navode iz policije.

Neprimjerni grafiti ispisani lak sprejom osvanuli su 19. ožujka na više lokacija u Slavonskoj ulici u Vukovaru. Uglavnom se radilo o natpisima na ćilirici kao što su 'Srbija', četiri slova S, ali i nejasnom šaranju po obiteljskim kućama, automobilima i garažama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istoga dana, policija je u vukovarskoj gradskoj četvrti Olajnica zatekla dvojicu 15-godišnjaka kako ispisuju grafite te su privedeni i protiv njih je podignuta kaznena prijava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo