i novčano kažnjen / HDZ-ov načelnik u Slavoniji udario biciklisticu i pobjegao. Dobio 10 tisuća kuna kazne

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Protiv njega je podnijet optužni prijedlog Općinskom sudu

26.9.2022.
16:12
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Načelnik općine Davor, doznaje SB online, Đuro Anđelković je 21. rujna počinio prometnu nesreću i pobjegao s mjesta nesreće. Nesreća se dogodila u mjestu Ljupini kod Nove Gradiške.

"Dana 21. rujna, u 19.40 sati, u Ljupini, na ŽC 4157, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Policijski službenici su očevidom na mjestu događaja utvrdili da je nepoznati vozač, upravljajući osobnim automobilom započeo pretjecati biciklisticu, no nije držao dovoljan sigurnosni razmak, te je osvrtnim zrcalom udario u ruku vozačice bicikla (58). Nakon toga je napustio mjesto događaja, a nije s oštećenom razmijenio podatke niti je obavijestio policiju", izvijestila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biciklistica je lakše ozlijeđena.

"Policijski službenici su vrlo brzo pregledali 70-tak vozila, te su izdvojili nekoliko za koje su posumnjali da bi mogli biti počinitelji u ovoj nesreći", rekla je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić za SBOnline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajci su veoma brzo utvrdili da se radi o automobilu kojim je upravljao 56-godišnjak. Kako Nujić govori potvrđeno je da je on bio sudionik prometne nesreće.

Protiv njega je podnijet optužni prijedlog Općinskom sudu. Prema informacijama SBOnlinea načelnik Anđelković je dobio četiri mjeseca zabrane upravljana vozilom i 10.000 kuna kazne

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo