'zaprepašten sam' / Henriquez izrazio žaljenje nakon što je njegov pas napao dijete: 'U šoku sam, nadam se da će sve biti u redu'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

'U stalnom sam kontaktu s roditeljima malog Maria i suosjećam s obitelji koja proživljava teške trenutke u strahu za svoje dijete i njegovo zdravlje'

23.9.2017.
11:41
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

"Iskreno mi je žao i zaprepašten sam onime što se dogodilo. Trenutno ne postoje riječi kojima mogu opisati kako se osjećam. U šoku sam. U stalnom sam kontaktu s roditeljima malog Maria i suosjećam s obitelji koja proživljava teške trenutke u strahu za svoje dijete i njegovo zdravlje. Iskreno mi je žao i dao bih sve da se ovo nije dogodilo. Nadam se da će sve biti u uredu, a Mariu želim što brži oporavak", reakcija je Angela Henriqueza na vijest da je njegov pas napao dijete i izgrizao ga po licu.

PROČITAJTE JOŠ:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Strava u dvorištu obiteljske kuće na Jelenovcu: pas Dinamovog igrača napao dijete i izgrizao ga po licu

Podsjećamo, dječak star svega 21 mjesec zadobio je teške ozljede nakon što ga je u petak ujutro u dvorištu obiteljske kuće na Jelenovcu napao i izgrizao podivljali pas ptičar u vlasništvu susjeda. Dječak je hitno prebačen u Vinogradsku bolnicu, ima ozljede po licu, tjemenu, vratu i ušima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, pas mu nije ozlijedio vitalne organe poput očiju i živaca. Dječak je pod strogim nadzorom liječnika. Ključnih je idućih pet dana u kojima se treba spriječiti infekcija rana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo