'Avanturisti' / HGSS tražio mlade kajakaše koji su veslali po otvorenom moru kod Visa. Čak su odbili prijeći u gumenjak!

Image
Image

'Vlasnik kajaka uputio se po njih gumenjakom, no zbog nemirnog mora, kajakaši nisu htjeli skočiti u more i prijeći na gumenjak...'

1.8.2022.
12:23
VOYO logo

Splitski HGSS danas je prenio izvještaj svoje Ispostave Vis o tome da se na kraju sretno završila jučerašnja potraga za "dvoje mladih", koji su "u jutarnjim satima krenuli iznajmljenim kajakom prema istočnoj obali komiške uvale", da bi se tokom poslijepodneva ispostavilo da se ne mogu vratiti nazad zbog velikih valova.

"Vlasnik kajaka uputio se po njih gumenjakom, no zbog nemirnog mora, kajakaši nisu htjeli skočiti u more i prijeći na gumenjak, te su se odlučili vratiti kopnenim putem preko guste makije i škrapa", javili su iz HGSS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasniku, naveli su i to, nije drugo preostalo nego da o svemu obavijesti HGSS čijih su sedam članova s dva broda i dva vozila krenuli tragati za mladim avanturistima.

Na kraju priopćenja u kojem navode da je akcija završila u sumrak "bez ozlijeđenih", apelirali su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upozorenje svima je da je nužno pratiti vremensku prognozu prije izlaska na more. Otok Vis je sam po sebi specifičan jer je pučinski otok, okružen otvorenim morem što može biti vrlo opasno po život u ovakvim slučajevima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo