DJEVOJKA SE BORI ZA ŽIVOT / Horor na Korčuli: Proslavio 31. rođendan pa odvezao u smrt sebe i prijatelja

Image
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Slavljenik je nakon proslave rođendana zajedno sa svojom djevojkom i prijateljem odlučio Mercedesom otići do mjesne pekare

14.11.2018.
22:04
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Proslava 31. rođendana završila je kobno za Velolučanina koji je noćas u 1 sat iza ponoći nakon rođendanskog slavlja izgubio život na cesti između Vele Luke i Blata. 

Slavljenik je nakon proslave rođendana zajedno sa svojom 22-godišnjom djevojkom i 26-godišnjim prijateljem odlučio Mercedesom otići do mjesne pekare po krafne. Jutarnji list neslužbeno doznaje da je zbog brzine, koja je navodno bila oko 150 kilometara na sat, sletio s ceste i u punoj se brzini zabio u zid pekare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

31-godišnji vozač iz Vele Luke u trenu je smrtno stradao, a poginuo je i 26-godišnji suvozač, njegov sumještanin, koji je izletio kroz prednje staklo automobila. Vozačeva djevojka, koja je sjedila na stražnjem sjedalu, zadobila je teške tjelesne ozljede te se bori za život u KBC-u Split.

26-godišnjeg suvozača, doznaje Jutarnji list, koji je od siline udarca izletio iz vozila, policija je tražila nekoliko sati. Kako je bio mrak, policija ga je pronašla tek u jutarnjim satima, i to pedesetak metara od mjesta nesreće. Detalji nesreće znat će se nakon očevida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojka koja je zadobila teške ozljede povezana je s oba stradala muškarca. Vozaču je bila djevojka, a mlađem suvozaču rođakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo