Ovakva tragedija se ne pamti / Horor u Međimurju: prometni policajac službenim oružjem pred malim djetetom usmrtio dvije žene!

46-godišnji muškarac iz Brezja koji radi kao prometni policajac vatrenim je oružjem usmrtio dvije žene u dobi od 52 i 39 godina

26.6.2016.
13:35
VOYO logo

U nedjelju oko 10,55 sati u Svetoj Mariji u Ulici Vladimira Nazora 46-godišnji muškarac službenim oružjem usmrtio je dvije ženske osobe stare 52 (B.M.) i 39 (A.B.) godina koje su, prema pričanju mještana u rodu - teta i nećakinja, piše Međimurski.rtl.hr.

Neslužbeno se doznaje da su muškarca koji je pucao svladali hrabri mještani među kojima je bio i policajac iz Svete Marije koji nije bio na dužnosti te ga zadržali do dolaska policije. Navodno je u blizini bilo je 5-godišnje dijete koje kako se saznaje, nije ozlijeđeno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

39-godišnjakinja je ubijena pri izlasku iz automobila, dok je 52-godišnjakinja upucana pred kućnim pragom nakon izašla iz kuće čuvši pucnjeve. Kako se neslužbeno doznaje, ubojica je prometni policajac iz Brezja koji je na bolovanju već tri godine, a ubijena 52-godišnjakinja radila je kao računovotkinja u PU međimurskoj.

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

(Foto/video: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakva tragedija se ne pamti u Svetoj Mariji, građani su u šoku i na ulicama. Načelnica Đurđica Slamek kaže kako ne može vjerovati da se takvo nešto moglo dogoditi u ovom malom mjestu gdje žive miroljubivi ljudi. Policijski očevid je u tijeku kako bi se utvrdili motivi i okolnosti ovog dvostrukog ubojstva. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo