istražni zatvor / Horor u Varaždinu: pijani 40-godišnjak udario oca šakom u glavu pa zaklao psa

Image
Foto: Ilustracija/Pixabay

'U alkoholiziranom stanju nasrnuo je na oca i udario ga šakom u glavu te mu nanio tjelesne ozljede, a zatim uzeo kuhinjski nož i zaprijetio da će ih sve poklati', navodi DORH

28.12.2017.
17:18
Ilustracija/Pixabay
VOYO logo

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu provelo je prvo ispitivanje uhićenog hrvatskog državljanina (1977.) zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje, tjelesne ozljede te ubijanja ili mučenja životinja, javlja Varaždinski.hr.

"Postoji osnovana sumnja da je 40-godišnjak 24. prosinca 2017. u obiteljskoj kući u Cvetlinu, u alkoholiziranom stanju nasrnuo na svog oca i udario ga šakom u glavu te mu nanio tjelesne ozljede, a zatim uzeo kuhinjski nož i zaprijetio da će ih sve poklati, pa je oštećenik u strahu pobjegao iz kuće. Osnovano se sumnja da je 40-godišnjak potom izašao na dvorište gdje je kuhinjskim nožem ubo u vrat psa pasmine njemački ovčar i usmrtio ga", obznanio je DORH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, javlja Varaždinski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo