Pula / Htio posjetiti člana obitelji: Pijan vrijeđao medicinske sestre i prijetio da će ih ubiti

Image
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Želio je posjetiti člana obitelji, no medicinske sestre su ga upozorile da to nije moguće zbog situacije s virusom Covid-19

29.4.2020.
9:49
Hrvoje Jelavić/Pixsell
VOYO logo

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 49-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo prijetnje.

Naime, u ponedjeljak oko 19.15 sati, policija je zaprimila dojavu iz bolnice u Negrijevoj ulici da jedna osoba radi probleme. Policijski službenici su se odmah uputili na mjesto događaja te su uhitili muškarca koji je pod utjecajem alkohola od 1,81 promila prijetio smrću dvjema medicinskim sestrama.

Utvrđeno je da je muškarac želio posjetiti člana obitelji, no 62-godišnja i 50-godišnja medicinska sestra upozorile su ga da to nije moguće zbog aktualne situacije s virusom Covid-19. Muškarac je tada počeo vikati i vrijeđati djelatnice bolnice te im je zaprijetio da će ih usmrtiti, priopćila je Policijska uprava istarska.

Policijski službenici priveli su osumnjičenog u policijsku postaju, proveli nad njim kriminalističko istraživanje te su ga 28. travnja u večernjim satima predali pritvorskom nadzorniku PU istarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo