Rijeka / Htjela prekinuti ljubavnu vezu pa dobila brutalne batine. Čupao ju za kosu, mlatio i prijetio: 'Ubit ću te!'

Image
Foto: Shutterstock

Sudac istrage Županijskog suda u Rijeci je osumnjičeniku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke

2.3.2021.
9:21
Shutterstock
VOYO logo


Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske protiv državljanina Republike Hrvatske (40) zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom, provelo je dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenika.

Postoji osnovana sumnja da je 40-godišnjak 26. veljače oko 20 sata, na širem području Rijeke, tijekom upravljanja vozilom u kojem je bila i oštećenica, nezadovoljan njezin zahtjevom za prekidom veze, čupao ju za kosu i udarao zatvorenim šakama po potiljku i ramenima, priopćio je DORH

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijetio joj je da će ju ubiti i teško ozlijediti. Osnovano se sumnja da je zaustavio vozilo i izvukao oštećenicu te ju bacio na tlo i uz udarce ponavljao prijetnje. Opisano osumnjičenikovo postupanje izazvalo je kod oštećenice osjećaj straha i životne ugroženosti.

Sudac istrage Županijskog suda u Rijeci prihvatio je prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci i osumnjičeniku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo