napad nakon utakmice / Huligani napali simpatizere Partizana u kafiću u sklopu Doma sportova: jednog pogodili kriglom u glavu i kamenom u leđa

Gosti kafića, među kojima je bilo i zaštitara koji su osiguravali utakmicu, jednog su od huligana uspjeli zadržati do dolaska policije

13.2.2017.
7:12
VOYO logo

Košarkaši Cedevite odigrali su jednu od najboljih utakmica u ovosezonskoj ABA ligi i pobijedili beogradski Partizan (79:67). Nažalost, to zadovoljstvo sa sjajnom partijom igračima i upravi hrvatskog prvaka pokvarila je skupina zagrebačkih huligana, piše Večernji list.

A oni su, zakrabuljeni, s kapuljačama na glavi i šalovima preko lica, upali u kafić Sport Billy i ondje napali petoricu simpatizera Partizana iz BiH. Ti ljudi nisu se tijekom utakmice posebno isticali navijanjem, nisu niti provocirali, no huliganima je valjda bilo dovoljno i to što su bodrili gostujuću beogradsku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda su delikventi upali u kafić s dva betonska bloka i premda su jednog od simpatizera Partizana pogodili kriglom u glavu i kamenom u leđa, životno ugroženih srećom nije bilo. Doduše, kriglom pogođeni stariji gospodin imao je gadnu posjekotinu na glavi, no njega je odmah zbrinuo Cedevitin klupski liječnik Tomislav Cerovečki, a kasnije je stigla i Hitna pomoć.

Nakon tog naleta koji je trajao desetak sekundi, gosti kafića, među kojima je bilo i zaštitara koji su osiguravali utakmicu, jednog su od huligana uspjeli zadržati do dolaska policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo