NISU STALI KAD JE NAJBOLJE / Iako ova dvojica genijalaca zaslužuju kaznu, svaki će pravi pivopija za njih pronaći makar trunku opravdanja

Image
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Ogulinci M. P. (41) i njegov kompanjon S. J. (50) pošteno su se zapili u jednom domaćem kafiću, no prebrzo je došlo vrijeme za fajrunt...

13.6.2016.
16:12
Thinkstock/Ilustracija
VOYO logo

Njihovo ponašanje svakako zaslužuje osudu, iako će svaki pravi pivopija za njih pronaći makar trunku opravdanja, a evo i zašto.

Ogulinci M. P. (41) i njegov kompanjon S. J. (50) pošteno su se zapili u jednom domaćem kafiću krajem veljače, piše KAportal. Popili su svaki po desetak piva. I kako to već biva u životu, uvijek kad je najbolje, prebrzo dođe vrijeme za fajrunt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A tu ružnu riječ konobarica je rekla posljednji put u 1 sat iza ponoći.

Morali su se dečki odvojiti od omiljenog šanka, a toliko toga još su si imali za reći. Onda su krenuli. Putem ih je uhvatila žeđ. Piva je bilo još samo u jednoj lokalnoj trgovini, kraj kojega su upravo bili prolazili. Ali, ni on nije radio i bio je zaključan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu previše razmišljali. Provalili su vrata, natrpali su pića koliko su trebali, pokupili nešto cigareta i hrane koliko su mogli ponijeti.

Kako je završio njihov pohod, pročitajte na stranicama KAportala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo