SPASILA GA PUKA SREĆA / VIDEO Imamo ekskluzivnu snimku! Polio gorivo po podu na zadarskoj benzinskoj i zapalio ga!

Policija poziva građane da joj obvezno jave ako imaju informacije o osobi sa snimke

30.7.2019.
19:25
VOYO logo
Image

Prepoznajete li mladića s fotografija? Polio gorivo po podu na benzinskoj i zapalio ga!

Image

Prepoznajete li mladića s fotografija? Polio gorivo po podu na benzinskoj i zapalio ga!

Zadarska policija traga za piromanom koji je umalo benzinsku postaju, a time i sebe - dignuo u zrak.

Ekskluzivno vam donosimo snimku s nadzornihkamera, na kojoj se vidi kako je u subotu oko pet ujutro na zatvorenoj benzinskoj crpki iz automatskog pištolja po podu polijevao gorivo i potom ga zapalio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čudom ili srećom nije bilo veće lančane reakcije, a policija poziva građane da ako imaju informacija o osobi sa snimke, neka im to obvezno jave na 192 ili u najbližu policijsku postaju.

"U subotu, 27. srpnja, oko 5 ujutro u Ulici 112. brigade  u Zadru, mlađi muškarac odjeven u crnu majicu s natpisom i crne hlače, s crnim tenisicama na nogama, došao je na benzinskupostaju koja je u tom trenutku bila zatvorena te iz automatskog pištolja po podu polijevao gorivo koje je u jednom trenutku zapalio i izazvao manji plamen", stoji u priopćenju PU zadarske koja poziva građane da joj jave informacije ako prepoznaju mladića sa snimke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozivamo građane da, ako imajuinformacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste Prvu policijsku postaju Zadar na brojeve telefona 023/345-141 i 345-142 ili nam se jave na broj 192. Također, korisna saznanja građani mogu dostaviti i putem elektroničke pošte na e-mail  zadarska@policija.hr", izvijestili su iz PU zadarske.

A kako napreduje potraga i koliko je počinitelj (ne)opasan, kazao nam je voditelj krim policije PU zadarske Bore Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policija ne želi nagađati što je motiviralo mladića na čin, a radi na identifikaciji počinitelja. Jedna od takvih mjera je objava videozapisa. Imamo korisne dojave građane i uvjereni smo da će tako nastaviti. Smatramo, ipak, da počinitelj ne predstavlja opasnost za drugebenzinske postaje", govori Mršić i naglašava da su u prošlosti tako javno objavljene snimke pomogle u pronalasku počinitelja raznih nedjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo