POLICIJA OBJAVILA INFORMACIJE / Imigrant koji se punih pet sati grčevito držao za dno autobusa na putu za Zagreb vjerojatno je 21-godišnji Iračanin

Image
Foto: ILUSTRACIJA / Anđelko Nežić

Oko 16,30 sati na autocesti A3 na odmorištu Križu, nakon dojave vozača autobusa, policijski službenici zatekli su nepoznatoga stranog državljanina bez dokumenata, radi se o 21-godišnjem državljaninu Iraka

27.12.2017.
20:52
ILUSTRACIJA / Anđelko Nežić
VOYO logo

Zagrebačka policija potvrdila je u srijedu kako je bez dokumenata zatekla stranog državljanina, 21-godišnjeg Iračanina, o kojem su mediji objavili da se pet sati vozio držeći se za osovinu ispod autobusa, a otkriven je kod Ivanić-Grada.

"Oko 16,30 sati na autocesti A3 na odmorištu Križu, nakon dojave vozača autobusa, policijski službenici zatekli su nepoznatoga stranog državljanina bez dokumenata", priopćeno je u srijedu iz zagrebačke Policijske uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stranom državljaninu pružena je liječnička pomoć, a nisu utvrđene nikakve ozljede. Po dosadašnjim saznanjima, radi se o 21-godišnjem državljaninu Iraka te su u tijeku provjere utvrđivanja svih okolnosti njegovog ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj", dodaje se.

Prema pisanju medija, putnici iz autobusa koji je vozio od Beograda najprije su začuli jako lupanje nadomak Ivanić-Grada, a kada je vozač zaustavio autobus, ispod njega je ispuzao mršavi dječak, za kojeg su pretpostavili da ima 12 ili 13 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto su potvrdili iz Čazmatransa navodeći da im se slično dogodilo nedavno u autobusu koji je vozio između Podgorice i Dubrovnika.

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Dječak se punih pet sati grčevito držao za dno autobusa na putu za Zagreb: migrant čudom preživio

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo