prijetio i policiji / Ekskluzivan video! Incident u bolnici: Vatrogasnim aparatom demolirao ambulantu i napao osoblje

Policija je muškarca privela uz uporabu sile

28.1.2019.
8:40
VOYO logo

Samo par dana nakon napada na medicinsko osoblje na odjelu Zavoda za tumore zagrebačke bolnice Jordanovac, došlo je do napada na medicinsko osoblje u KB Dubrava, doznaju Vijesti.hr.

"Muškarac koji je došao na hitni prijem u bolnicu napravio je eksces. Aktivirao je vatrogasni aparat, prijetio je zaštitarima i policiji, napao medicinsko osoblje, a uništio je i ambulantu", kazao nam je očevidac ovog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je muškarca privela uz uporabu sile. 

"Tijekom noći se dogodio incident u KB Dubrava u kojem je jedan pacijent ispraznio vatrogasni aparat u prostorijama Hitne službe", potvrdio je ravnatelj KB Dubrava Srećko Marušić za Vijesti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje kako nije bilo napada na medicinsko osoblje te da nitko nije ozljeđen.

"Nanesena je manja materijalna šteta, koja se tijekom jutra otklonila. Počinitelja je privela policija", kazao je ravnatelj bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznajemo, policija je dojavu o ovom incidentu dobila pola sata nakon ponoći. Riječ je o 24-godišnjaku koji se u KB-u nalazio na pregledu na hitnom prijemu.

Image

Nevjerojatni prizori iz KB Dubrava: Vatrogasnim aparatom demolirao ambulantu i napao osoblje

Image

Nevjerojatni prizori iz KB Dubrava: Vatrogasnim aparatom demolirao ambulantu i napao osoblje

Prema medicinskom je osoblju okrenuo vatrogasni aparat, kojim je lupao po vratima, a ujedno je i osoblju upućivao verbalne prijetnje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema neslužbenim informacijama, muškarac se uznemirio tijekom pregleda kompjutorizirane tomografije (CT) nakon čega je uzeo aparat za gašenje požara, porazbijao inventar bolnice, a hodnike i ambulantu poprskao pjenom za gašenje. Djelatnici KB-a čitavo jutro čiste odjel Hitne. 

Svi pacijenti s polutraumama preusmjerni su na druge bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi napad nakon inicidenta na Jordanovcu

Podsjetimo, prošloga petka u prostoriji bolnice Jordanovac 26-godišnjak, maloljetnik, 49-godišnjakinja te 25-godišnjakinja napali su medicinsko osoblje nakon smrti teško bolesnog člana obitelji tvrdeći kako su liječnici preminulom davali morfij te ga tako ubili.

Maloljetnik, te dvije ženske osobe, predani su pritvorskom nadzorniku uz podnesene kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. Tereti ih se za prijetnje na štetu četiriju zdravstvenih djelatnika bolnice na Jordanovcu i jednog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari na štetu spomenute zdravstvene ustanove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ispitivanja troje uhićenih, Općinsko državno odvjetništvo predložilo je istražnom sucu zagrebačkoga Županijskog suda određivanje istražnoga zatvora protiv svih četvrto osumnjičenika, uključujući i 26-godišnjeg M.Š. koji je u bijegu pred policijom i za kojim će biti raspisana tjeralica.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo