potpuno izgubio kompas / Incident u Sisku: muškarca priveli jer je pretukao suprugu te pucao po stanu i kafiću

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL/Ilustracija

Policija je u ponedjeljak izvijestila kako je protiv 36-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu zbog više kaznenih djela

28.11.2016.
15:25
Patrik Macek/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

SISAK - Sisačko-moslovačka policija privela je 36-godišnjaka iz mjesta Dužica kod Lekenika, koji je u noći s petka na subotu pretukao i lakše ozlijedio suprugu, a potom iz pištolja ispalio više hitaca u zid stana te kafića gdje se supruga htjela skloniti i nazvati policiju.

Policija je u ponedjeljak izvijestila kako je protiv 36-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu zbog više kaznenih djela - dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, nanošenje tjelesnih ozljeda te nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sumnjiči ga da je u subotu oko 2,30 sati u noći pod utjecajem alkohola (1,55 promila) fizički napao suprugu, koja je zatim otišla u kafić ispod njihova stana, na što je osumnjičeni uzeo pištolj, koji je nezakonito posjedovao, te u hodniku stana ispalio dva hica.

Nakon toga se spustio u kafić, gdje je iz ruke supruge istrgnuo mobitel kojim je pokušavala nazvati policiju i bacio ga pod stol. Kad se ona sagnula da uzme mobitel, pored nje je u zid ispalio četiri hica iz pištolja. U to su se vrijeme u kafiću nalazile još tri osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro je došla policija koja je uhitila 36-godišnjaka te mu oduzela pištolj, a pretragom stana pronađena je ručna bomba, osam komada streljiva za pištolj s tri spremnika.

Predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo