otkud mu žilet? / Incident u splitskom zatvoru! Muškarac koji je u nedjelju silovao i oteo djevojku razrezao se žiletom od uha do vrata

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Pravosudni policajci smjestili su ga u ćeliju, a onda se začula gungula...

30.3.2022.
15:02
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Muškarac (37) kojem je u utorak određen jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je silovao i teško ozlijedio svoju 25-godišnju izvanbračunu suprugu, pokušao se ubiti u splitskom zatvoru zarezavši se žiletom!

Kako je neslužbeno doznala Slobodna Dalmacija, nakon što mu je u utorak ujutro određen boravak na splitskim Bilicama, policija ga je odvela u zatvor te je pri prijemu pregledan i obavljen je liječnički pregled. Nedugo nakon što su ga pravosudni policajci smjestili u ćeliju s još nekoliko zatvorenika i zatvorili vrata, začula se buka i gungula te lupanje na vratima i dozivanje. Kad su čuvari ušli u ćeliju vidjeli su muškarca koji krvav leži na podu ćelije, a naknadno je utvrđeno da se zarezao žiletom od uha pa sve do polovine vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatvorska liječnička služba odmah mu je pomogla te je prebačen na daljnju obradu u bolnicu. Naravno, postavlja se pitanje kako je moguće da čovjek koji je tek došao u zatvor prošavši rigorozne provjere i to nakon što je dan prije proveo uhićen na policiji uopće došao do žileta? 

Image
određen mu istražni zatvor /

Policija u okolici Sinja spasila djevojku koju je oteo bivši partner. Ubacio je u prtljažnik, zatočio na 12 sati i silovao ju

Image
određen mu istražni zatvor /

Policija u okolici Sinja spasila djevojku koju je oteo bivši partner. Ubacio je u prtljažnik, zatočio na 12 sati i silovao ju

Podsjetimo, 37-godišnjaka iz sela u okolici Sinja se tereti da je u nedjelju nešto iza jedan sat u noći u Splitu sačekao svoju bivšu partnericu ispred njene kuće te ju je udario šakom u glavu. Nakon što je ona od udarca pala u nesvijest, ubacio ju je u svoj mercedes i krenuo s njom prema selu u okolici Sinja gdje živi. Usput su stali na benzinskoj crpki kako bi nasilnik natočio gorivo, a žrtva je tad pokušala pobjeći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, on ju je spriječio u bijegu te ju je prvo odvezao na brdo poviše sela u kojem živi i tamo ju je silovao. Natjerao ju je i na daljnje neželjene seksualne aktivnosti, a sve je to snimio mobitelom. Poslije te torture, odvezao ju je do kuće te ju je, po prijavi policije, zatočio ne dozvoljavajući joj da ode. Nastavio joj je prijetiti te je ona, u strahu za svoj život, pristala na ponovni seksualni odnos. Naposljetku ju je, dvanaestak sati nakon otmice i proživljene torture, spasila policija koja je upala u nasilnikovu kuću.

Osumnjičeni 37-godišnjak do sad ima više pravomoćnih presuda na ukupno preko 13 godina bezuvjetnog zatvora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo