prijavljeni policiji / Indcident na Korčuli: 'Dok sam s obitelji bio na plaži, načelnik mi je opalio pljusku!'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

PU dubrovačko-neretvanska je potvrdila incident te navela kako je došlo je do verbalnog sukoba između dvojice muškaraca u dobi od 41 i 39 godina

27.8.2018.
8:17
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Načelnik općine Blato na Korčuli, 41-godišnji Ante Šeparović opalio je pljusku 39-godišnjem Gordanu Kvesiću. Incident se dogodio na plaži Veli Žal ispred Kvesićeve žene, sestre i djece. 

"Dok sam ležao na plaži Veli žal u društvu supruge, sestre, moje dvoje djece te četvero djece mojih prijatelja, prišao mi je Ante Šeparović i njegov brat Nikola. Gotovo sam zaspao kada sam iznad sebe vidio Antu koji je kleknuo i počeo mi govoriti: 'Prestani raditi to što radiš jer ću ti oči iskopati, nećeš moć više u selo, ubit ću te...' 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo sam ga stigao upitati: 'O čemu pričaš' na što mi je njegov brat odgovorio 'Znat ćeš!', a Ante mi je dao pljusku i obojica su se udaljila. Sve su to gledali moji najbliži, a pogotovo se prepalo šestero djece u dobi od sedam do 14 godina", kazao je Kvesić za Slobodnu Dalmaciju.

Kvesić je sve prijavio policiji koja mu je kazala kako ga je Šeparović prijavio zbog prijetnji. Načelnik Šeparović iznio je i svoju stranu priče te kazao da je Kvesić njemu i njegovom bratu uputio ozbiljnu prijetnju smrću. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam neugodno iznenađen te sam se približio na dva koraka od dotičnoga gospodina i upitao da li to meni govori. On je odgovorio potvrdno te ponovio prijetnju smrću. Ja sam se potom sa suprugom te svojim bratom i njegovom suprugom vratio nazad na dio plaže gdje se je bio ostatak naše obitelji. 

S obzirom na to da se radi o ozbiljnoj prijetnji smrću slučaj sam prijavio policiji koja je uzela izjave. Htio bih samo napomenuti da gospodin Gordan taj dan nije došao na plažu s djecom kao što vam je rekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, nije bila prisutna ni njegova sestra koja je plivala u moru udaljena 20-30 metara, što je i izjavila policiji, niti je itko od prisutnih na prepunoj plaži vidio da sam gospodinu Gordanu navodno dao pljusku, što piše i u policijskom zapisniku", kazao je Šeparović.

PU dubrovačko-neretvanska je potvrdila incident te navela kako je došlo je do verbalnog sukoba između dvojice muškaraca u dobi od 41 i 39 godina. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je povod sukoba privatne naravi i da je tijekom verbalnog sukoba 41-godišnjak udario 39-godišnjaka koji tom prilikom nije zadobio ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je utvrđeno da je tijekom prepirke došlo do međusobnih upućivanja prijetnji, te su oba sudionika upoznata kako se radi o kaznenom djelu gdje se progon počinitelja pokreće povodom prijedloga, koji sudionici do danas nisu podnijeli.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policija je protiv 41-godišnjaka podnijela optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Šeparović je sa svojom Nezavisnom listom prije više od godinu dana osvojio vlast u Blatu te u Općinskom vijeću ima sedam od trinaest vijećnika. Prije toga je četiri godine već bio načelnik ali kao HDZ-ov član, te ih je napustio i osnovao svoju Nezavisnu listu, piše Slobodna Dalmacija.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo