slučaj šokirao veliku britaniju / Inspektor briznuo u plač: policija pozvala građane na sprovod bebe koja nema nikoga

Sprovod bebe, koju su pronašli još u veljači u Marstonu u Oxfordu, bit će održan na lokalnom groblju, a policija je pozvala sve građane da u što većem broju prisustvuju ispraćaju

12.10.2016.
21:50
VOYO logo

Policijski inspektor iz Oxforda održao je konferenciju za novinare zbog toga što su pronašli mrtvu bebu kojoj se ne zna identitet ni porijeklo. Usred presice se slomio i briznuo u plač.

Pozvao je majku preminule djevojčice da se javi, ali i pozvao ljude da u što većem broju dođu na sprovod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niste ni u kakvoj nevolji i želimo vam pomoći. Nedavno smo vas pozvali da se javite i obavijestite nas ako imate neka posebna vjerska ili druga vjerovanja koja bi trebalo poštivati na sprovodu bebe. Nažalost, to niste učinili. Još uvijek imate vremena", rekao je inspektor Jim Holmes.

Sprovod bebe, koju su pronašli još u veljači u Marstonu u Oxfordu, bit će održan na lokalnom groblju, a policija je pozvala sve građane da u što većem broju prisustvuju ispraćaju jer dijete nema nikog drugog, piše Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Holmes je djevojčicu nazvao Raihana, što navodno znači "nebeski cvijet". Mjeseci istrage pokazali su da je dijete rođeno mrtvo, a potom odbačeno pored puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo