Jurila ga interventna policija / Išao gaziti policajce, pucali za vozačem koji je mahnito jurio iz Međimurja prema Varaždinu! Ali, ulovili su ga

Image
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell

Jurio je doslovno bjesomučno, autom se zaletio na jednog, pa na drugog policajca, pokušali su ga ustrijeliti...

24.12.2021.
20:30
Marijan Sušenj/Pixsell
VOYO logo

Ono što je Policijska uprava varaždinska u svom izvanrednom priopćenju opisala, u  najmanju ruku se može nazvati suludom, ubojitom vožnjom.

Sve je počelo danas u 15.30 kad su policajcima u Varaždinu kolege iz Čakovca javili da prema njihovom gradu juri automobil, čiji se vozač odbija zaustaviti na policijske signale da stane. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čineći brojne prometne prekršaje i ugrožavajući pritom sigurnost drugih sudionika u prometu" zapravo znači da je vozač mahnitao, da je bio spreman pogaziti sve što mu se našlo na putu. Stoga su međimurski policajci hitno pozvali varaždinske da se i ovi uključe u potjeru.

"Odmah po zaprimanju dojave kod Dravskog mosta u Varaždinu upućeni su policijski službenici Interventne jedinice policije", krenula je akcija kao iz filma:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
zločinačka organizacija /

USKOK: Banda s Laništa dizala u zrak i planirala ubojstva zbog batina koje su dvojica trpjela u zatvoru

Image
zločinačka organizacija /

USKOK: Banda s Laništa dizala u zrak i planirala ubojstva zbog batina koje su dvojica trpjela u zatvoru

"Dolaskom na Dravski most, policijski su službenici izašli iz vozila, te su uspostavili blokadni punkt kako bi pokušali zaustaviti spomenuto vozilo i vozača."

Kad su vidjeli da im ususret juri automobil kojega su čekali, jedan od policajaca je izašao na cestu i signalizirao mu da stane:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije se zaustavilo, a policajac je izbjegao nalet vozila skakanjem u stranu. Nakon toga vozač je usmjerio vozilo prema drugom policijskom službeniku koji se nalazio uz blokadni punkt kako bi ga pregazio. Kako vozač nije imao namjeru zaustaviti vozilo, policijski službenik je u nužnoj  obrani uporabio vatreno oružje i ispalio nekoliko hitaca u smjeru vozila."

Vozač je dalje odjurio prema Varaždinu, a za njim interventni policajci. Ne daleko, jer su ovi očito znali kako i s ovakvim tipovima. Uspjeli su ga zaustaviti u Međimurskoj ulici, silom izvukli iz automobila i stavili mu lisičine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispalo je da se radi o 33-godišnjaku iz Međimurja. Njega sad vode kao osumnjičenog za pokušaj teškog ubojstva, iz opisa bi se dalo zaključiti da je riječ o dva pokušaja, te za prisilu prema policajcima. Priveli su ga i zadržali, naravno.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo