Vandalski ispad / Novi napad: išarano vozilo nogometnog suca Brune Marića u Mostaru

Image
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Image
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Uz natpis na vozilu, dio publike je prigodom predstavljanja sudačke trojke u Mostaru na humanitarnom susretu zviždao i negodovao na suca Marića

21.4.2017.
16:21
Marko Jurinec/PIXSELL
VOYO logo

Nepoznati vandali išarali su u noći na petak u Mostaru vozilo hrvatskog nogometnog suca Brune Marića te na njemu ispisali uvredljive poruke.

Sudac Marić jučer je stigao u Mostar kako bi sudio susret između Humanih zvijezda Hrvatske i izabrane vrste Dompesa, od kojega su sredstva namijenjena za izgradnju Centra za potrebite studente i Pučku kuhinju mostarskih franjevaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovo vozilo koje je bilo parkirano ispred hotela u kojemu je odsjeo zajedno s Humanim zvijezdama ujutro je osvanulo išarano s prekriženim znakom HNS na haubi njegove škode, dok je na bočnim vratima crnim sprejem ispisano 208 ZOS, pretpostavlja se Zakon o sportu. 

Organizator susreta, Dompes je oštro osudio izgred. "Oštro osuđujemo ovaj potez vandala, te poručujemo kako će krivac biti nađen i kažnjen sukladno zakonu. Bruni Mariću veliko hvala za sve", poručili su organizatori jučerašnjeg nogometnog susreta.
Dio publike je prigodom predstavljanja sudačke trojke u Mostaru na susretu Humanih zvijezda i ekipe Dompesa je zviždao i negodovao na suca Marića.

Bruno Marić je sam donirao jednu nagradu na vrijednoj tomboli od koje su također sredstva išla za izgradnju Studentskog centra i pučke kuhinje.

Hrvatski sudac u listopadu prošle godine našao se na meti vandala u Stobreču kada je teže pretučen. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo