ZAGREPČANI, JAVITE SE / Ispred vaše kuće divljaci za volanom voze utrke? Pošaljite policiji adresu pa će zaustavljati i kod vas!

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Iako je akcija usmjerena na pijane i drogirane vozače, vjerojatno će policajci obratiti pozornost i na one koji automobilima divljaju po cestama

4.6.2021.
12:50
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebačka policija pozvala je građane da joj dostave adrese na kojima bi željeli da organi reda nadziru promet. 

"U subotu, 19. lipnja 2021. godine od 7 sati pa do nedjelje, 20. lipnja 2021. godine do 7 sati, na području cijele Republike Hrvatske pa tako i Policijske uprave zagrebačke, provodit će se pojačani 24-satni nadzor sudionika u prometnu na cestama, usmjerenim prvenstveno na sudionike pod utjecajem alkohola i droga", izvijestili su iz PU zagrebačke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozivamo građane da nam od petka, 4. lipnja pa do nedjelje, 15. lipnja 2021. godine, na e-mail adresu zagrebacka@policija.hr dostave lokacije koje predlažu za provođenje nadzora sudionika u prometu na cestama", zaključuje se u priopćenju PU zagrebačke. 

Iako je akcija usmjerena na pijane i drogirane vozače, vjerojatno će policajci obratiti pozornost i na one koji automobilima divljaju po cestama. Pa ako vam je dojadilo da se ispred vaše zgrade ili kuće voze utrke, javite se policiji na mail. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo