incident u fažani / Istražni zatvor Britancu koji je bez razloga ozlijedio jednog muškarca, a onda napao i policajca

Image

Nasilnom Britancu, koji je bez razloga napao muškaca, a zatim krenuo i na policajca u Fažani, određen je istražni zatvor

8.9.2016.
15:38
VOYO logo

Istražni zatvor bez mogućnosti puštanja uz jamstvo određen je britanskom 25-godišnjaku osumnjičenom da je prije nekoliko dana, u Fažani, ničim izazvan šakama teško ozlijedio jednog muškarca, a zatim šakama krenuo i na policajca koji ga je pokušavao spriječiti u tom napadu.

Osumnjičeni je 5. rujna u Fažani, ničim izazvan, više puta udario šakama hrvatskog državljanina po glavi i tijelu, nanijevši mu tešku tjelesnu ozljedu, odnosno prijelom dna očne šupljine, izvijestilo je u četvrtak Općinsko državno odvjetništvo u Puli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad je pokušao spriječiti policajac koji se na tom mjestu našao dok je bio izvan dužnosti. Predstavio se službenom značkom, ali je 25-godišnjak krenuo udarati ga šakama zadavši mu ozljede na glavi. Policajac je potom uz pomoć drugih građana uspio zaustaviti osumnjičenika.

Sudac istrage prihvatio je prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od bijega bez mogućnosti jamstva, objavilo je tužiteljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazneno ga terete za nanošenje teške tjelesne ozljede i napad na službenu osobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo