kćer i unuk / Istražni zatvor za majku i sina koji su ubili 91-godišnju ženu: Starica je više puta ubodena

Image
Foto: Shutterstock

Zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela Županijski sud u Puli odredio je istražni zatvor 61-godišnjakinji i 30-godišnjaku.

27.6.2020.
22:36
Shutterstock
VOYO logo

Županijsko državno odvjetništvo u Puli ispitalo je u subotu 61-godišnju Puljanku i njezina 30-godišnjeg sina te je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv tih dvoje osumnjičenih za teško ubojstvo 91-godišnje starice i predložilo istražni zatvor, što je sud i prihvatio.

Kako se navodi u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva, postoji osnovana sumnja da su osumnjičenici u četvrtak u obiteljskom stanu u Zoranićevoj ulici u Puli, zajedno i dogovorno, usmrtili 91-godišnju staricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela Županijski sud u Puli je na temelju prijedloga ŽDO-a odredio istražni zatvor 61-godišnjakinji i 30-godišnjaku. 

Neslužbeno se doznaje da su za to ubojstvo osumnjičeni kći i unuk ubijene žene koji žive u istoj zgradi, ali ne i u istom stanu te da je starica više puta ubodena oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo