VANDALIZAM PRED 'OLUJU' / Iz Australije došli u rodni Knin, a netko im na auto s beogradskim registracijama napisao 'Za dom'. Zgroženi su

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

'Da možda napišemo s druge strane 'Spremni' pa da bude kako treba?', kazala je žena čiji je automobil oštećen

3.8.2022.
11:23
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Žena koja je sa svojim mužem iz Australije došla u rodni Knin na ljetovanje, doživjela je sramotan događaj. Automobil s beogradskim registracijama koji su posudili od muževog brata išaran je natpisom 'Za dom'. Sve su jutros prijavili policiji, piše 24sata.

"Auto smo parkirali ispred kuće. Kad sam ujutro izašla van, imala sam što vidjeti. Imam osjećaj da je to svima ovdje najnormalnija stvar, ali to nikako ne može biti normalna stvar u 21. stoljeću. Policija je napravila zapisnik, ali to je materijalna šteta, to košta", rekla je oštećena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ili da možda napišemo s druge strane 'Spremni' pa da bude kako treba? Inače se ne bih uopće uzrujavala, ali ovo mora stati u jednom trenutku, to je glupost. Da ljudi imaju drugog posla, ne bi razmišljali o tome i radili takve stvari", dodaje.

Policija im je poručila da takve stvari najčešće rade djeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je još žalosnije jer ta djeca nisu ni živjela u onom sustavu, nisu bila ni sudionici niti u planu", kazala je žena čiji je automobil oštećen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo