'Uništili su mi snove' / U Osijeku brutalno pretučen maloljetnik, slomljene mu kosti lica, a policija još nije reagirala?

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstock

Maldom Osječaninu nije jasno zašto se to dogodilo. Rekao je da nije u sukobu ni s kim i da mladiće koji su ga napali ne poznaje

30.5.2018.
9:46
Ilustracija/Thinkstock
VOYO logo

Maloljetnog F. I. iz Osijeka u srijedu, 23. svibnja, u večernjim satima u Perivoju kralja Petra Krešimira IV. napale su tri nepoznate mlađe muške osobe. 17-godišnjaku je smrskana jagodična kost te su mu ugrađene dvije metalne pločice u predjelu lica.

"Prolazio sam kroz park. Bilo je oko 21.30 sati kada su naišla ta tri tipa i nešto mi dobacila. Ja sam im odgovorio i u sljedećem trenutku krenuli su prema meni. Koliko se sjećam, prvi sam udarac izbjegao, a onda me drugi od njih pogodio sa strane tako da mi se zacrnilo pred očima i samo sam pao", ispričao je mladi Osječanin za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napad se zbio u srijedu, a u četvrtak je sin operiran. U četvrtak sam napad otišla prijaviti u I. policijsku postaju. U utorak sam ponovo nazvala inspektora kojem sam podnijela prijavu i on mi je rekao da nije u Osijeku, ali da je predmet proslijedio kolegama. Nije mi jasno kako to da nitko do danas nije došao ništa pitati mog sina! Mogli su to učiniti dok je još bio u bolnici, a iz bolnice je izišao u ponedjeljak, pa su i tada mogli doći, no nisu", rekla je majka pretučenog 17-godišnjaka za Glas Slavonije.

Majka dodaje da su joj liječnici u bolnici rekli da često imaju pretučene mlađe osobe koje dođu baš iz Perivoja, gdje je i 17-godišnjak napadnut, no da se obično radi o lakšim ozljedama, pa se ne prijavi policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A radi se o uspješnom natjecatelju u kickboxu, koji je upravo zbog toga želio izbjeći fizički sukob s nepoznatim mladićima. Liječnici su rekli kako takva ozljeda nije mogla nastati od udarca šakom te da je napadač vjerojatno imao bokser ili palicu.

"Najstrašnije je bilo kada je liječnik rekao da mi je sin imao sreću što udarac nije otišao dva centimetra iznad tog mjesta, jer bi ga to možda i ubilo s obzirom na blizinu sljepoočnice", u suzama je rekla majka pretučenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za njega je školska godina završena, a na neko vrijeme može se pozdraviti i s kickboxom.

"U lipnju sam trebao nastupiti na Prvenstvu Hrvatske i pokušati izboriti mjesto u reprezentaciji. Sada od toga neće biti ništa, ali ovo me neće zaustaviti da se ponovno vratim sportu koji volim", rekao je za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo